Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Modulárna vesmírna stanica 60433

Hviezdna stavebnica LEGO s vesmrnou stanicou pre milovnkov vesmru

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Modulárna vesmírna stanica
SKU 60433
Kusy 1097
Séria LEGO City
Cena LEGO 97,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Potešte nádejného astronauta od 7 rokov touto stavebnicou s modelom LEGO City Modulárnej vesmírnej stanice (60433). Tento futuristický vesmírny objekt slúži ako obiehajúca základňa, kde môže pristáť vesmírna loď. Obsahuje modulárne kapsulové miestnosti vrátane satelitu, vesmírneho bicykla, raketoplánu, výskumného vedeckého laboratória, opravovne, kuchynky, priestoru na spanie a biodómu. Deti môžu poprehadzovať jednotlivé moduly a vytvoriť si tak dokonalú vesmírnu stanicu podľa seba alebo ich pripoja k raketoplánu, aby vystavali parádny vesmírny vlak. Stavebnica obsahuje aj šesť členov vesmírnej posádky pre veľkolepé vesmírne dobrodružstvá.

Vezmite deti na napínavé staviteľské dobrodružstvo s aplikáciou LEGO Builder. Môžu si v nej približovať a otáčať stavebnice, aby si ich pri stavaní prezreli zo všetkých strán.

Vesmírne hračky LEGO City obsahujú realistické vozidlá, prepracované modely a inšpiratívne postavy, ktoré spájajú predstavivosť a skutočnosť pre kreatívne hry bez obmedzení. V tejto stavebnici nájdete špeciálny systém, ktorým ju spojíte s ďalšími kompatibilnými vesmírnymi stavebnicami LEGO (predávané samostatne).

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..