Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Prepadnutie portálu do Netheru 21255

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Prepadnutie portálu do Netheru
SKU 21255
Kusy 352
Séria LEGO Minecraft
Cena LEGO 35,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Oživte mimoriadne populárnu hru Minecraft týmto akčným hračkárskym portálom do Netheru. Stavebnicová hračka LEGO Minecraft Prepadnutie portálu do Netheru (21255) ponúka hráčom nekonečné dobrodružstvá popri stavaní a hraní s kultovými mobmi z Minecraftu. Malí milovníci minecraftových dobrodružstiev si zamilujú tento model bojovej scény. Skvelý darček v podobe hračky pre hráčov videohier od 8 rokov.

Táto stavebnicová hračka pre deti obsahuje postavičku Bojovníka ohyzda s vlastnou kožou, ktorý cestuje Minecraft portálom do Netheru, na hranici medzi Karmínovým lesom a Čadičovými deltami. Popri objavovaní stromov plných húb musia hráči bojovať so sériou obľúbených mobov z hry: 2 Pekelnými slizmi, Hoglinom s narážajúcou hlavou ovládanou prstom a Minecraft figúrkou Ghasta, ktorý odpaľuje z úst disky. Ghast má povesť ničiteľa portálov, ktorý dokáže hráčov navždy uväzniť, takže o napätie nebude núdza! Mladí stavitelia si obľúbia aj aplikáciu LEGO Builder, ktorá im umožňuje približovať a otáčať svoje modely v 3D rozhraní a sledovať svoj pokrok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..