Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Poznámkový papier s motívom kociek 5006202

Zani si robi poznmky v LEGO tle

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Poznámkový papier s motívom kociek
SKU 5006202
Séria LEGO Rôzne
Cena LEGO 12,99 €

Popis produktu

Spisuj zoznamy, píš si pripomienky a nechávaj odkazy kamarátom na parádnom poznámkovom papieri ukrytom vnútri ikonickej kancelárskej sady LEGO Poznámkový papier s motívom kociek. Tento lesklý lepenkový box vzhľadom pripomína hromadu LEGO kociek a obsahuje 224 listov poznámkového papiera v najrôznejších farbách. Jedna strana každého listu vyzerá ako LEGO podložka na stavanie a druhá zas ponúka dostatok miesta na písanie poznámok. A keď všetok papier minieš, môžeš tento štýlový box využiť na odkladanie darčekov a iných drobností.

  • Lepenkový box potiahnutý lesklým filmom je navrhnutý tak, aby pripomínal hromadu LEGO kociek. Obsahuje 224 listov poznámkového papiera v najrôznejších farbách.
  • Každý list má dizajn LEGO kociek na jednej strane a z druhej strany je prázdny na poznámky. Box tiež skvelo poslúži ako škatuľa na odkladanie drobností, keď sa všetok papier minie.
  • Poznámkový papier s motívom kociek v boxe meria vyše 12,5 cm na dĺžku, 8 cm na šírku a 4 cm do hĺbky. Zábavný darček pre fanúšikov, ktorý sa skvelo dopĺňa s ostatnými LEGO kancelárskymi potrebami s motívom kociek.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..