Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Fotoaparát Polaroid OneStep SX-70 21345

Retro model fotoapartu Polaroid na kreatvne stavanie

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Fotoaparát Polaroid OneStep SX-70
SKU 21345
Kusy 516
Séria LEGO Ideas
Vek 18+ vek
Cena LEGO 79,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Zbystrite pozornosť a pretvorte si klasický dizajn. Táto zberateľská stavebnica LEGO pre dospelých, ktorá obsahuje realistický model fotoaparátu Polaroid OneStep SX-70 (21345) z kociek, bude tým najlepším darčekom pre fotografov a milovníkov fotoaparátov.

Užite si kvalitne strávený čas pri stavbe ikonických detailov, ako je hľadáčik, spektrálny panel a volič kompezácie expozície a pridajte nálepky s autentickou grafikou. Zostavte si balenie Polaroid Time-Zero Supercolor SX-70 Land Film, ktoré obsahuje 3 ilustrované „fotografie“ vrátane jednej fotografie vynálezcu Polaroidu, Edwina H. Landa. Vyberte si fotografiu, vložte ju do fotoaparátu, stlačte červené tlačidlo spúšte a fotografia sa „vytlačí“, rovnako ako skutočná.

V balení a v aplikácii LEGO Builder nájdete návod, ktorý vás prevedie všetkými krokmi tvorivej stavby. Tento model LEGO Ideas je súčasťou starostlivo vybranej kolekcie tých najkvalitnejších stavebníc LEGO pre dospelých. Nech už máte záľubu v čomkoľvek, aj na vás tu čaká staviteľský projekt.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..