Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Naháňačka policajného auta a športiak 60415

Hrakrsky set s autami pre zbavn policajn nahaku v LEGO City pln akcie!

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Naháňačka policajného auta a športiak
SKU 60415
Kusy 213
Séria LEGO City
Cena LEGO 19,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Odštartujte zábavu a napätie vo vysokej rýchlosti s týmto hračkárskym setom s policajným autom pre deti od 6 rokov. Stavebnica LEGO City Naháňačka policajného auta a športiak (60415) pre chlapcov aj dievčatá obsahuje parádne policajné zásahové vozidlo a únikové auto spolu s minifigúrkami policajta a zločinca pre zábavné hry na postavy a vymýšľanie príbehov.

Táto stavebnica s policajnou stavebnicovou hračkou obsahuje prehľadný ilustrovaný návod aj podrobný digitálny návod, ktorý je dostupný v aplikácii LEGO Builder. Vezmite svojho malého staviteľa na zábavné dobrodružstvo s týmto intuitívnym staviteľským pomocníkom. V aplikácii si môžu deti pri stavaní prezerať modely v 3D prostredí, sledovať svoj proces stavania a ukladať si virtuálne stavebnice.

Vaše mesto, vaše pravidlá! Stavebnice LEGO City predstavujú výborný darček pre každé dieťa, ktoré bavia hry na rozličné situácie. Vďaka modelom plným prvkov, realistickým vozidlám a inšpiratívnym postavám môžu deti skúmať svet okolo seba prostredníctvom príbehov a scénok, ktoré zobrazujú život novým a napínavým spôsobom.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..