Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Autobus pre turné popových hviezd 42619

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Autobus pre turné popových hviezd
SKU 42619
Kusy 845
Séria LEGO Friends
Cena LEGO 84,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

S touto stavebnicou LEGO Friends Autobus pre turné popových hviezd (42619) čaká dievčatá a chlapcov od 8 rokov zábavná hra na postavy. Model obsahuje zostaviteľný autobus a zákulisie s doplnkami a 4 postavičky LEGO Friends.

Deti vyrozprávajú príbeh o tom, ako sa hanblivá Paisley pomocou zrkadla premení na superhviezdu menom Ley-La, ktorá vystúpi na pódiu. Vymyslia si mnoho príbehov o priateľstve, napríklad keď Olly pomôže vytvoriť speváčke outfit a Liann sa príde stretnúť so svojou obľúbenou hviezdou Ley-La. Autobus sa otvára vpredu, zboku a aj vzadu a môžete si prezrieť všetky detaily interiéru, ako je napríklad zákulisie s nahrávacím štúdiom, klávesami, gitarou, posteľami a kúpeľňou. Táto stavebnica sa dodáva s doplnkami vrátane fotografie s podpisom speváčky, ramenných vypchávok, topánok, make-upu a mobilného telefónu.

Toto hračkárske vozidlo je zábavným darčekom pre malých hudobníkov a milovníkov hudby, ktorí sa radi hrajú na postavy. Je to tiež skvelá hračka, ktorá pomáha deťom v ich sociálnom a emocionálnom rozvoji.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..