Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Retro fotoaparát 31147

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Retro fotoaparát
SKU 31147
Kusy 261
Séria LEGO Creator 3-in-1
Cena LEGO 19,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Inšpirujte deti od 8 rokov do tvorivej hry so stavebnicou LEGO Creator 3 v 1 Retro kamera (31147). Tento ikonický hračkársky fotoaparát má pohyblivý objektív, tlačidlo spúšte na hornej strane, zadnú stranu, ktorú možno otvoriť a vložiť doň film z kociek a pestrofarebný textilný remienok na pohodlné uchopenie. K dispozícii je aj 6 samolepiek, ktoré môžu deti pridať na film a zobraziť tak svoje fotografie.

S touto retro stavebnicovou hračkou LEGO Creator 3 v 1 si deti užijú 3 rôzne staviteľské a herné zážitky s použitím jedného balenia kociek. Na výber majú 3 modely: hračkársky fotoaparát, retro kameru a retro televízor s anténou. Všetky 3 modely zároveň poslúžia ako parádne výstavné kúsky na poličke.

Hračky LEGO Creator 3 v 1 sú výborným nápadom na darček, pretože každé balenie obsahuje až 3 rôzne modely. Deti si ich môžu postaviť, prestavať a prestavať ešte raz. V sérii stavebníc 3 v 1 nájdete celú škálu modelov, ktoré oslovia deti s rôznymi záujmami, vrátane superrýchlych áut, parádnych zvierat a prepracovaných mestských scén.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..