Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Súboj s Hltačom 21257

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Súboj s Hltačom
SKU 21257
Kusy 420
Séria LEGO Minecraft
Cena LEGO 43,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Súboj s Hltačom (21257) je prvá stavebnica zo série LEGO Minecraft Legends v histórii. Obsahuje najodpornejšiu (no u detí najobľúbenejšiu!) akčnú figúrku Minecraft v dobrodružstve plnom stavania a bitiek a bude skvelým darčekom pre hráčov Minecraftu od 8 rokov.

d

Tento model hračkárskeho hrdinu LEGO Minecraft prebýva v novom svete Minecraft Legends a predstavuje jedného z najväčších postáv hry, Hltača. Veľká zostaviteľná figúrka má dlhé, hojdajúce sa ruky a telo pokryté chrastami, jazvami, vredmi a rôznymi hubovitými výrastkami. Stlačením tlačidla môže Hltač začať vracať z úst „strely“ a z batohu vypúšťať prvky hlienu. Stavebnica obsahuje aj figúrku Hrdinného lukostrelca z Minecraftu s autentickými prvkami z hry: vlajkou, plášťom, diamantovým mečom a lutnou. Lukostrelec jazdí na vtákovi Veľkozobákovi a velí svojim spojencom – kostlivcovi a golemovi zo stavebného kameňa. Pre viac digitálnej zábavy s touto akčnou hračkou na hru na postavy umožňuje aplikácia LEGO Builder staviteľom približovať a otáčať svoje modely v 3D rozhraní, ako aj sledovať svoj postup stavania.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..