Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Venom v robotickom brnení vs. Miles Morales 76276

Zostaviten hrakrsky LEGO Marvel Venom v robotickom brnen s 2 minifigrkami

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Venom v robotickom brnení vs. Miles Morales
SKU 76276
Kusy 134
Séria LEGO Marvel
Cena LEGO 14,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Doprajte chlapcom a dievčatám od 6 rokov veľké dobrodružstvá so superhrdinami so stavebnicou LEGO Marvel Venom v robotickom brnení vs. Miles Morales (76276). Deti si zamilujú túto akčnú stavebnicu s pavučinou, superhrdinom a akčnými súbojmi, ktorá obsahuje plne kĺbovú figúrku Venoma v robotickom brnení, 2 obľúbené minifigúrky a parádne prvky strieľajúce pavučiny.

Zostaviteľný a polohovateľný hračkársky Venom v robotickom brnení má kĺbové ruky, nohy a ruky s pazúrmi, ktoré sú dostatočne veľké na to, aby sa do nich zmestila minifigúrka. Jeho hrudník možno otvoriť a odkryť kokpit pre minifigúrku pilota Venoma. Stavebnica obsahuje aj minifigúrku Milesa Moralesa, ktorý nesie 2 ručné vystreľovače pavučín a ohybné pavučinové „lano“, ktoré možno pripojiť na zostaviteľného Venoma v robotickom obleku na viaceré miesta. Deti čaká ešte viac herných možností ak túto stavebnicu skombinujú s ostatnými modelmi robotických oblekov zo série LEGO Marvel (predávané samostatne). Pre väčšiu digitálnu zábavu môžu stavitelia približovať a otáčať modely v 3D a sledovať svoj pokrok pomocou zábavnej, intuitívnej aplikácie LEGO Builder.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..