Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO War Machine v robotickom obrnení 76277

Bojovnk a minifigrka War Machine v robotickom obrnen

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO War Machine v robotickom obrnení
SKU 76277
Kusy 154
Séria LEGO Marvel
Cena LEGO 14,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Zostaviteľný model LEGO Marvel War Machine v robotickom obrnení (76277) obsahuje plne kĺbového robota pre deti, chlapcov a dievčatá od 6 rokov a dodáva sa s vystreľovačmi projektilov a minifigúrkou pilota.

Otvorením hrudníka robota odhalíte kokpit pre minifigúrku pilota War Machine. Na robotovi sú 3 vystreľovače projektilov – 1 na ramene a 2 na rukách – a na jeho chrbte je úložný box na extra muníciu. Táto polohovateľná figúrka zo sveta Marvel má kĺbové ramená, nohy a ruky, takže fanúšikovia War Machine a robotov si môžu užiť nekonečnú a praktickú bojovú akciu. Deti môžu ešte viac rozšíriť možnosti hry kombináciou tejto zostaviteľnej hračky s ďalšími robotmi zo série LEGO Marvel (predávané samostatne). Pre väčšiu digitálnu zábavu môžu stavitelia približovať a otáčať modely v 3D zobrazení a sledovať svoj pokrok pomocou zábavnej, intuitívnej aplikácie LEGO Builder.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..