Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Vrecko na desiatu – Prechádzka vesmírom 5008684

asn obedr pre milovnkov vesmru

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Vrecko na desiatu – Prechádzka vesmírom
SKU 5008684
Séria LEGO City
Cena LEGO 22,00 €

Popis produktu

Inšpirujte počas desiatovej prestávky detské sny o dobrodružných misiách vo vesmíre vďaka tomuto LEGO City Vrecku na desiatu – Prechádzka vesmírom. Táto vesmírna, mäkká a vodoodolná chladiaca taška je skvelým nápadom na darček pre deti a fanúšikov od 3 rokov a má izolovanú chladiacu priehradku na jedlo a nápoje, ktorú môžete jednoducho vyčistiť. Praktické vnútorné sieťované vrecko je ideálne na príbor, servítky, koreniny či chladiace prvky. Vďaka polstrovanej rukoväti s prackou vrecko ľahko pripevníte na batoh z rovnakej série (predávaný samostatne).

  • Vesmírny darček pre deti a všetkých fanúšikov LEGO od 3 rokov – Udržte si jedlo a nápoje v chlade v tomto LEGO City Vrecku na desiatu – Prechádzka vesmírom s vesmírnym dizajnom a izolovanou priehradkou s objemom 5 litrov
  • Odolná a praktická – Táto vodoodolná mäkká chladiaca taška je vyrobená z tkaniny RPET a má vnútorné sieťované vrecko na chladiace prvky, koreniny, príbor alebo servítky
  • Rozmery – Toto vrecko na desiatu meria vyše 22 cm na výšku, 19 cm do šírky a 10 cm do hĺbky a má polstrovanú rukoväť s prackou, ktorou ho môžete pripojiť k batohu z rovnakej série (predávaný samostatne)

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..