Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Hasičské záchranné lietadlo 60413

Hrakrske zchrann lietadlo so zbavnmi hasiskmi funkciami pre deti

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Hasičské záchranné lietadlo
SKU 60413
Kusy 478
Séria LEGO City
Cena LEGO 59,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Predstavujeme vám pôsobivú hasičskú hračku pre deti od 6 rokov – LEGO City Hasičské záchranné lietadlo (60413) s množstvom realistických prvkov vrátane funkcie zhadzovania vodných nádrží a dvomi vystreľovačmi vodných dielikov. Dvojmotorové lietadlo obsahuje aj otváracie dvere nákladného priestoru a dvojitý kokpit s minifigúrkami pilota, hasiča s hasiacim prístrojom a hasiča s tryskovým batohom. Nechýba ani scénka s lesným požiarom pre hry plné akcie.

Táto hračka so záchranným vozidlom obsahuje prehľadný tlačený návod ako aj podrobný 3D návod v aplikácii LEGO Builder. V aplikácii si deti môžu približovať a otáčať svoje modely a prezerať si ich tak pri stavaní zo všetkých strán.

Hasičské stavebnice LEGO City ponúkajú hračkárske modely pozemných, vzdušných a vodných vozidiel s množstvom funkcií pre tvorivé hry bez obmedzení. Deti môžu toto hračkárske hasičské lietadlo skombinovať s ďalšími modelmi zo série LEGO City (predávané samostatne) pre ešte väčšie dobrodružstvá!

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..