Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Meet the Minifigures 5007581

asn kniha aktivt pre malch milovnkov minifigrok LEGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Meet the Minifigures
SKU 5007581
Séria LEGO Minifigúrky
Cena LEGO 14,99 €

Popis produktu

Predstavte deťom tie najúžasnejšie, najzábavnejšie a najbláznivejšie postavy zo sveta LEGO vďaka tejto 128-stranovej knihe s pestrofarebnými ilustráciami. LEGO Meet the Minifigures priam prekypuje rôznymi zaujímavosťami, vtipmi, nápadmi na hranie a inšpiratívnymi staviteľskými tipmi, vďaka ktorým si deti užijú svoju kolekciu minifigúrok a kociek LEGO ešte viac ako predtým. Kniha predstavuje skvelý darček pre každého milovníka stavebníc LEGO a obsahuje aj exkluzívnu minifigúrku LEGO rockového speváka.

  • Kniha aktivít LEGO Meet the Minifigures – Táto 128-stranová ilustrovaná kniha obsahuje množstvo farebných obrázkov minifigúrok LEGO a tiež zaujímavé fakty, vtipy a inšpiratívne tipy na stavanie a hranie
  • Súčasťou je exkluzívna minifigúrka rockového speváka – Deti si môžu do zbierky doplniť rockového speváka, zapojiť sa do rýchlostaviteľskej výzvy s mužom s pretekárskym autom, vypočuť si najlepší vtip klauna z párty a ešte oveľa viac
  • Darček pre malých fanúšikov LEGO – Kniha meria vyše 23 cm na dĺžku a 18 cm na šírku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..