Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Mega balík 5007914

Vyjadrite s tmto balkom svoju osobnos

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Mega balík
SKU 5007914
Séria LEGO DOTS
Cena LEGO 44,78 €

Popis produktu

Inšpirujte akékoľvek kreatívne dieťa od 6 rokov LEGO DOTS Mega balíkom, ktorý ponúka nespočetné možnosti, ako vyjadriť svoju osobnosť. Súprava obsahuje 2 prispôsobiteľné zábavné stavebnice: Mega balenie ozdobných záplat a Megabalenie náramkov: Ukáž svoj štýl!. Tento balík pomôže deťom rozprúdiť nekonečnú hru, pretože sa v ňom skrýva až 5 prispôsobiteľných náramkov, 5 nalepovacích záplat a vyše 800 dielikov vrátane 30 dielikov s náhodným dizajnom a 12 perleťových príveskov. Deti získajú predmety, ktoré si môžu obliecť alebo kamkoľvek nalepiť, a vystavia tak svoju kreativitu a záujmy celému svetu na obdiv.

  • Tvorivosť všade navôkol – Deti môžu predviesť svoju predstavivosť alebo dizajnérske zručnosti a začať tvoriť s balením 5 nalepovacích pestrofarebných záplat s rozmermi 8 × 8, vyše 450 dielikmi a letákom plným inšpirácie
  • Tvorte a pretvárajte – Deti môžu preskúmať svoje tvorivé schopnosti a postupne ich vylepšovať, keď budú pomocou 350 dielikov zdobiť a prezdobovať 5 nastaviteľných náramkov v rôznych farbách
  • Neobmedzená hra – Ak si chcete originálne upraviť oblečenie alebo využiť zábavné nálepky, táto súprava LEGO DOTS vás nesklame. Pre viac dizajnérskych možností použite aj iné sady doplnkov DOTS, napríklad Záplavu dielikov DOTS (na predaj samostatne)

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..