Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Vaianin kvetináč 43252

Kvetinov stavebnica Disney Vaiany na hranie a vystavenie

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Vaianin kvetináč
SKU 43252
Kusy 619
Séria LEGO Disney
Cena LEGO 43,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Očarte deti a fanúšikov Disney od 9 rokov zábavným darčekom v podobe zostaviteľného modelu LEGO ǀ Disney Vaianin kvetináč (43252) na hranie a vystavenie. Táto stavebnica pre deti obsahuje závesný „tkaný“ kvetináč so skrytými miestnosťami plnými zábavných detailov, minibábiku Vaiany LEGO ǀ Disney, figúrku LEGO ǀ Disney prasiatka Pua, ako aj malú plachetnicu a tropické kvety, ktoré si môžete vystaviť, keď bude kvetináč zatvorený.

Tento nápad na Disney darček osloví staršie deti, ktorým ponúka zložitejší no obohacujúci staviteľský zážitok plný zábavných herných možností s tajnými miestnosťami. Model sa skvele hodí k ostatným stavebniciam zo série LEGO ǀ Disney (predávané samostatne) a bude skvelým výstavným kúskom do každej miestnosti.

Deti aj dospelí fanúšikovia ocenia všetky detaily tohto kvetináča a môžu sa tešiť na spoločné vytváranie zábavnej Disney stavebnice s Vaianou. Staviteľov čaká jednoduchý a intuitívny staviteľský zážitok aj vďaka aplikácii LEGO Builder, kde si môžu približovať a otáčať modely v 3D, ukladať svoje stavebnice a sledovať svoj pokrok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..