Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Snehulienkina šperkovnica 43276

Zostaviten vstavn stavebnica so Snehulienkou

No image available

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Snehulienkina šperkovnica
SKU 43276
Kusy 358
Séria LEGO Disney
Cena LEGO 43,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Potešte deti a fanúšikov Disney od 6 rokov fantastickým darčekom v podobe zostaviteľnej Snehulienkinej šperkovnice LEGO ǀ Disney (43276). Model obsahuje škatuľku s otváracím viečkom a úchytkami na každej strane, ktorými ju môžete otvoriť a odhaliť skryté miestnosti, meč a zámok na retiaze, ako aj minifigúrky LEGO ǀ Disney Snehulienky a Zlej kráľovnej a farebný náramok s množstvom ozdobných prvkov, ktorý si môžete navrhnúť, nosiť alebo ho niekomu darovať.

Táto stavebnica Disney pomáha deťom zvýšiť sebavedomie a podnieti ich kreativitu počas hry v tajných miestnostiach a zdobení náramku podľa seba. Model možno skombinovať aj s inými stavebnicami zo série LEGO ǀ Disney (predávané samostatne). Deti aj dospelí fanúšikovia ocenia všetky detaily tejto stavebnice a môžu si vychutnať spoločné stavanie jednej z najnovších hračiek zo série Disney.

Deti sa môžu tešiť aj na jednoduchý a intuitívny staviteľský zážitok vďaka aplikácii LEGO Builder. V appke si môžu modely približovať, otáčať v 3D prostredí, ukladať si svoje stavebnice a sledovať svoj postup stavania.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..