Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Vianočná hviezda 10370

Domca dekorcia LEGO Icons Vianon hviezda pre dospelch

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Vianočná hviezda
SKU 10370
Kusy 608
Séria LEGO UNKNOWN
Vek 18+ vek
Cena LEGO 49,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Postavte si elegantnú kvetinovú stavebnicu LEGO Icons Vianočná hviezda (10370) pre dospelých bez nutnosti údržby. Užite si premyslený staviteľský projekt alebo doprajte túto nadčasovú kvetinu milovanej osobe ku akejkoľvek príležitosti.

Táto polohovateľná replika rastliny LEGO zobrazuje vianočnú hviezdu „Grande Italia“ v tkanom košíku s 5 žiarivočervenými listami (listeňmi) a žltým cyathiom v strede. Čaká vás jednoduchý no obohacujúci staviteľský zážitok a po zostavení bude vianočná hviezda elegantným výstavným kúskom v domácnosti či kancelárii.

Objavte miesto na oddych so zostaviteľnými modelmi z Botanickej kolekcie LEGO, ktoré sú súčasťou inšpiratívnej série stavebníc navrhnutých špeciálne pre dospelých a milovníkov kvetov. V aplikáciiLEGO Builder nájdete digitálnu verziu pokynov na stavanie.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..