Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Karavan na pozorovanie hviezd 42603

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Karavan na pozorovanie hviezd
SKU 42603
Kusy 364
Séria LEGO Friends
Cena LEGO 27,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Deti od 7 rokov, ktoré milujú dobrodružné hračky, budú mať s touto stavebnicou LEGO Friends Karavan na pozorovanie hviezd (42603), čo objavovať. Stavebnica obsahuje zostaviteľný hračkársky ďalekohľad, vozidlo s pohonom 4×4, kempingovým prívesom a samorozkladacím stanom, 2 minibábiky, figúrku psa a figúrku ježka.

Inšpirujte deti, aby si postavili vlastné súhvezdia pomocou priložených planét a hviezd. Stavebnica sa dodáva aj s doplnkami, ktoré deťom pomôžu vymýšľať príbehy o priateľstve vrátane hrnčekov, sušienok, granúl pre psa, ďalekohľadu, ďalekohľadu, baterky, elektronického tabletu, ďalších hviezd a obrázkov rôznych planét, ktorými si môžete model prispôsobiť podľa seba.

Táto stavebnica bude zábavným darčekom k narodeninám či inej príležitosti pre deti, ktoré milujú vedecké hračky. Deti si môžu užiť jednoduché a intuitívne staviteľské dobrodružstvo s aplikáciou LEGO Builder, v ktorej si môžu približovať a otáčať modely v 3D zobrazení, ukladať stavebnice a sledovať svoj pokrok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..