Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Elektromobil s nabíjačkou 42609

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Elektromobil s nabíjačkou
SKU 42609
Kusy 170
Séria LEGO Friends
Cena LEGO 14,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Inšpirujte nápadité dobrodružstvá počas jazdy v hračkárskom LEGO Friends Elektromobile s nabíjačkou(42609) pre deti od 6 rokov. Tento model auta obsahuje hračkársku stanicu na nabíjanie auta, 2 postavičky, doplnky a figúrku psa.

Deti môžu vyrozprávať príbeh o tom, ako si Zac a Nova spoločne vychutnávajú obed v nabíjacej stanici pre autá na solárny pohon. Auto môžu pripojiť k nabíjačke pomocou nástavca. Autíčko má sedadlá pre minibábiky, sedadlo pre psa Danga a takisto otváraciu kapotu na uschovanie príslušenstva. Súčasťou nabíjacej stanice je stôl a 2 stoličky, na ktorých si Zac a Nova môžu vychutnať piknik, a nájdete tu aj misky na jedlo a vodu pre Danga.

Táto stavebnica pre deti bude zábavnou hračkou či špeciálnym darčekom pre deti, ktoré milujú hru na postavy. Nechajte aplikáciu LEGO Builder previesť vaše dieťa intuitívnym staviteľským dobrodružstvom, ktoré im umožní približovať a otáčať svoje v 3D zobrazení, ukladať stavebnice a sledovať svoj pokrok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..