Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Malý úložný box v tvare hlavy – tekvica 5006590

Mal lon box LEGO v tvare hlavy zbavn pomcka na organizovanie

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Malý úložný box v tvare hlavy – tekvica
SKU 5006590
Séria LEGO Rôzne
Cena LEGO 16,99 €

Popis produktu

Uložte si do tejto veľkej oranžovej úložnej hlavy LEGO kocky LEGO, písacie potreby a iné drobnosti. Táto nadrozmerná verzia hlavy kultovej minifigúrky LEGO má výraz usmievavej tekvice, je vyrobená z odolného plastu a má zdvíhacie veko. Je dokonalým doplnkom, ak chcete v izbe pripraviť strašidelné prekvapenie. Tiež ju môžete využiť na rozdávanie halloweenskych dobrôt. Navyše sa dá ľahko a efektívne kombinovať s iným nábytkom LEGO.

  • Zábavná a štýlová – nadrozmerná hlava LEGO minifigúrky s dizajnom vyrezávanej tekvice a zdvíhacím vekom.
  • Hlava vhodná pre každého fanúšika – tento stohovateľný úložný priestor je vyrobený z odolného polypropylénu a je dostupný v rôznych veľkostiach a s rôznymi výrazmi tváre.
  • Tento úložný priestor na drobnosti meria vyše 18 cm na výšku a má priemer 16 cm, takže je dokonalý na organizáciu malých bežných predmetov.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..