Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO The Art of the Minifigure 5007619

Nechajte sa zavies do asnho sveta slvnej minifigrky LEGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO The Art of the Minifigure
SKU 5007619
Séria LEGO Minifigúrky
Cena LEGO 31,99 €

Popis produktu

Kniha LEGO The Art of the Minifigure oslavuje históriu, dizajn a stopu, ktorú minifigúrka LEGO zanechala vo svete v priebehu posledných štyroch desaťročí. Táto 144-stranová, bohato ilustrovaná kniha zavedie fanúšikov stavebníc LEGO do zákulisia a ukáže im, ako prebiehala tvorba minifigúrky: od prvých náčrtkov až po finálny produkt. Zobrazuje tiež fascinujúce skúšania, rozhovory, nádherné fotografie, infografiky a exkluzívne obrázky z archívov – to všetko o jednej z najobľúbenejších zberateľských hračiek na svete.

  • Nech žije minifigúrka – Táto 144-stranová, ilustrovaná kniha oslavuje históriu, dizajn a globálny vplyv minifigúrky v priebehu posledných štyroch desaťročí
  • Nápad na darček pre fanúšikov stavebníc LEGO – Túto pestrofarebnú knihu môžete darovať nadšeným zberateľom minifigúrok LEGO na narodeniny, sviatky či „len tak“
  • Rozmery – Kniha LEGO The Art of the Minifigure meria vyše 27 cm na dĺžku a 22 cm na šírku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..