Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Bowserov rýchlik 71437

asn model hrakrskeho vlika LEGO Super Mario pre deti

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Bowserov rýchlik
SKU 71437
Kusy 1392
Séria LEGO Super Mario
Cena LEGO 124,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

S týmto modelom LEGO Super Mario Bowserov rýchlik (71437) sa akčné jazdy sa môžu začať! Dobrodružná stavebnica pre deti je skvelým Nintendo darčekom pre chlapcov, dievčatá a všetkých hráčov od 9 rokov. Model obsahuje detailne prepracovaný vlak, drezinu, 2 stanice, akčnú kocku Super Star, akčnú kocku s otáznikom a 6 figúrok LEGO Super Mario vrátane Hammer Broa, Boom Booma, 2 Goombov a 2 Para-Biddybudov.

Pridajte figúrku LEGO Mario, LEGO Luigi alebo LEGO Peach (nie sú súčasťou balenia) a užite si interaktívnu hru. Pomôžte im prenasledovať vlak v drezine, ovládajte točiacu sa plošinu na lokomotíve a aktivujte pružinový vystreľovač delového vagóna. Až budú všetci nepriatelia porazení, spustite klaksón, keď sa Bowserov rýchlik priblíži na stanicu.

Návod na stavanie nájdete v krabici aj v aplikácii LEGO Super Mario, ktorá ponúka aj kreatívne nápady na stavanie a hranie s touto zberateľskou stavebnicou Nintendo.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..