Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Mandalorian – ozdoba na tašku 5007138

Neobyajn ozdoba na taku pre fanikov serilu Star Wars: The Mandalorian

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Mandalorian – ozdoba na tašku
SKU 5007138
Séria LEGO Star Wars
Cena LEGO 6,99 €

Popis produktu

Deti môžu vďaka tejto ozdobe na tašku LEGO Star Wars Mandalorian každý deň spojiť svoje sily s legendárnym lovcom odmien. Ide o skvelý nápad na darček pre fanúšikov seriálu Star Wars: The Mandalorian vo veku od 6 rokov, ktorý obsahuje obrázok minifigúrky LEGO Mandaloriana na pružnom silikóne. Vzadu má miesto na vpísanie kontaktných údajov a dá sa ľahko pripnúť k batohu, taške či obedáru.

  • Ozdoba na tašku s Mandalorianom – vyrobená z odolného silikónu v tvare minifigúrky LEGO Mandaloriana s ohybným krúžkom na ľahké pripevnenie a s miestom na vpísanie kontaktných údajov na opačnej strane
  • Nápad na darček pre deti od 6 rokov – táto ozdoba na tašku predstavuje zábavný darček na narodeniny, Vianoce alebo ako prekvapenie pre malých fanúšikov seriálu Star Wars: The Mandalorian
  • Pripojte si ju k batohu, taške či obedáru – meria vyše 18 cm na dĺžku a 5 cm na šírku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..