Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Študentský internát Glindy a Elphaby  75683

Fantasy hraka pre deti s minibbikami Glindy a Elphaby

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Študentský internát Glindy a Elphaby 
SKU 75683
Kusy 740
Séria LEGO UNKNOWN
Cena LEGO 69,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Preneste dievčatá a chlapcov od 8 rokov do obľúbenej scény z filmu Wicked (Čarodejnica) s touto stavebnicou Študentský internát Glindy a Elphaby (75683) pre deti. Tento zberateľský model stvárňuje ikonickú scénu z filmu, v ktorej sa posilňuje priateľské puto dvoch dievčat.

Táto stavebnica sa skladá z nádherného kufra, ktorý po otvorení odhalí domček pre bábiky s izbou dievčat na Shiz univerzite. Model domčeka pre bábiky je plný autentických doplnkov a deti si s ním môžu zinscenovať scénu, v ktorej sa Glinda zaväzuje, že spraví Elphabu „populárnou“. Rovnako ako vo filme, 2 minibábiky sú v pyžame, ale nájdete tu aj ďalšie oblečenie pre extra zábavu na vymieňanie outfitov.

Deti môžu naskenovať skrytý QR kód, získať prístup k jedinečnému obsahu LEGO Wicked a zaspievať si „populárny“ hit z filmu. Položte minibábiky na rotujúci podstavec a postavičky začnú „tancovať“ do rytmu hudby! Po skončení hry zatvorte izbu a premeňte ju na Glindin kufor, ktorý možno zamknúť na kľúč!

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..