Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Drevená zásuvka na stolík 4 – svetlý dub 5007113

tlov lon rieenie pre fanikov stavebnc LEGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Drevená zásuvka na stolík 4 – svetlý dub
SKU 5007113
Séria LEGO Rôzne
Cena LEGO 134,99 €

Popis produktu

Fanúšikovia stavebníc LEGO si určite zamilujú túto zábavnú, praktickú a peknú drevenú zásuvku na stolík. Tento kúsok nábytku v tvare nadrozmernej kocky s 4 výstupkami a vyberateľnou zásuvkou je ako stvorený na ukladanie menších kociek LEGO, hračiek, písacích alebo hygienických potrieb. Je vyrobený zo svetlého duba s osvedčením FSC a mydlovou povrchovou úpravou a ak ho spojíte s inými zásuvkami, vznikne štýlový a hravý doplnok do ktorejkoľvek miestnosti u vás doma.

  • Úložné riešenie pre fanúšikov stavebníc LEGO – nadrozmerná kocka LEGO s 4 výstupkami a vyberateľnou zásuvkou na ukladanie menších kociek, hračiek, písacích či dokonca hygienických potrieb
  • Konštrukcia z pevného dreva – kus nábytku zo svetlého duba s osvedčením FSC a mydlovou povrchovou súpravou. Zásuvka je k dispozícii aj vo verzii z tmavo moreného duba (5007115)
  • Zábavný doplnok do každej miestnosti – tento drevený stôl meria vyše 11 cm na výšku, 16 cm na šírku a 15 cm do hĺbky a je takvhodný na pohodlné uskladnenie rôznych vecí v domácnosti

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..