Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Súprava drevených nástenných vešiakov – svetlý dub 5007114

Pardne nstenn veiaky pre fanikov LEGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Súprava drevených nástenných vešiakov – svetlý dub
SKU 5007114
Séria LEGO Rôzne
Cena LEGO 99,99 €

Popis produktu

Fanúšikovia stavebníc LEGO si určite zamilujú túto zábavnú, praktickú a štýlovú súpravu drevených nástenných vešiakov. Tá obsahuje 3 nástenné háčiky v tvare okrúhlych výstupkov LEGO 1 x 1, ktoré sú vyrobené zo svetlého duba s osvedčením FSC a mydlovou povrchovou úpravou. Drevené výstupky majú rôzne veľkosti a skvele sa hodia na vešanie kabátov, županov, tašiek, šálov a podobne. Táto súprava nástenných vešiakov je vhodná pre deti od 3 rokov a k dispozícii je aj verzia z tmavo moreného duba.

  • Nástenné vešiaky pre fanúšikov stavebníc LEGO – 3 nástenné vešiaky v tvare okrúhlych výstupkov LEGO 1 x 1, ktoré sú vyrobené z odolného svetlého duba s osvedčením FSC a mydlovou povrchovou úpravou
  • Dajú sa ľahko zavesiť – univerzálne háčiky v zadnej časti vešiakov je možné upevniť pomocou rôznych skrutkovačov (skrutkovače nie sú súčasťou balenia)
  • 3 veľkosti v 1 súprave – vešiaky merajú vyše 4 cm v priemere v prípade malých, 7 cm v prípade stredných a 9 cm v prípade veľkých výstupkov

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..