Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

Kalendár 2023: LEGO Modely na každý deň 5007617

Trhac denn kalendr pln npadov na stavanie stavebnc LEGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov Kalendár 2023: LEGO Modely na každý deň
SKU 5007617
Séria LEGO Rôzne
Cena LEGO 16,99 €

Popis produktu

Denný kalendár 2023: LEGO Modely na každý deň vám každý deň v roku dodá príjemnú dávku staviteľskej inšpirácie. Na každej trhacej stránke nájdete úlohu pre začiatočníkov i skúsených staviteľov LEGO na tvorbu zábavných modelov z vlastnej zbierky klasických kociek a minifigúrok. Aký najväčší či najmenší model zvládnete postaviť? Podarí sa vám postaviť nevšednú rybu či elegantný športiak? Vďaka kockám LEGO budete mať skvelú výzvu úplne každý deň v roku 2023!

  • Inšpirácia stavebnicami LEGO na každý deň v roku – Tento trhací kalendár každý deň deťom i dospelým staviteľom dáva za úlohu postaviť nový model LEGO
  • Darček pre fanúšikov stavebníc LEGO – Podarujte tento kalendár ako darček na narodeniny, sviatky či „len tak“ fanúšikom LEGO, a to bez ohľadu na ich vek či úroveň zručností
  • Rozmery – Kalendár meria vyše 12 cm na dĺžku a 10 cm na šírku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..