Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Vesmírne dobrodružstvo s raketoplánom 3 v 1 10422

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Vesmírne dobrodružstvo s raketoplánom 3 v 1
SKU 10422
Kusy 58
Séria LEGO DUPLO
Cena LEGO 64,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

3… 2… 1… štart! Vydajte sa na akčnú výpravu so stavebnicou Vesmírne dobrodružstvo s raketoplánom 3 v 1 (10422) na stavanie a prestavovanie. Predstavivosť detí od 3 rokov naberie nové obrátky počas hry na astronautov skúmajúcich galaxiu z hračkárskej vesmírnej lode, ktorí cestou spoznávajú mimozemšťanov a učia sa o slnečnej sústave.

Táto vesmírna hračka je vybavená zábavnými doplnkami, ktoré podporujú kreatívnu hru. Deti od 3 rokov objavia nové obzory popri vymýšľaní zábavných vesmírnych dobrodružstiev pre 2 figúrky astronautov LEGO DUPLO, ako napríklad stretnutia s mimozemšťanmi či vesmírne prechádzky, počas ktorých opravia raketu hračkárskym kľúčom.

S touto flexibilnou stavebnicou 3 v 1, ktorá obsahuje množstvo zaujímavých kociek a prvkov, ktoré sa dajú prestavať na 2 ďalšie hračkárske vesmírne vozidlá, základňu planéty alebo čokoľvek iné, čo si batoľatá vymyslia, bude čas hry vždy plný prekvapení! Zábavná vzdelávacia hračka s otáčajúcimi sa ozubenými kolieskami, rotujúcou vrtuľou, funkčným navijakom, výklopnými dverami a svetelnou kockou pomáha predškolákom rozvíjať aj zručnosti jemnej motoriky.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..