Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Zostaviteľní ľudia s veľkými emóciami 10423

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Zostaviteľní ľudia s veľkými emóciami
SKU 10423
Kusy 71
Séria LEGO DUPLO
Cena LEGO 54,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Doprajte deťom od 3 rokov zábavné kreatívne vyžitie so stavebnicou LEGO DUPLO Town Zostaviteľní ľudia s veľkými emóciami (10423). Zvedavé batoľatá si uvedomujú, že ľudia vyzerajú rôzne a táto hračka priateľstva im pomáha pochopiť, že hoci všetci vyzeráme odlišne, môžeme byť priateľmi.

Táto prispôsobiteľná hračka sa dodáva so 71 kockami a dielikmi na vytvorenie 5 postavičiek, vrátane 5 kociek parochní a páru koliesok. Predstavivosť batoliat sa rozrastie, keď budú kombinovať a spájať telá, nohy, tváre a vlasy hračiek a vytvárať nekonečné množstvo priateľských postavičiek. Vďaka 10 rôznym kockám s tvárami môžu batoľatá vyjadriť, ako sa ich postavičky cítia a opísať, čo tieto výrazy znamenajú. Stavebnica takisto poskytuje dospelým dokonalý podnet na rozhovor s batoľatami o tom, aké skvelé je, že každý je iný!

Táto stavebnicová hračka obsahuje farebné kocky zaujímavých tvarov, ktoré môžu malé prstíky naplno preskúmať a dávajú tak batoľatám do rúk kreatívne možnosti s otvoreným koncom.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..