Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Pán prsteňov: Barad-dûr 10333

Filmov vstavn model pre dospelch do bytu i kancelrie

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Pán prsteňov: Barad-dûr
SKU 10333
Kusy 5471
Séria LEGO Lord of the Rings
Vek 18+ vek
Cena LEGO 459,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Vydajte sa do Stredozeme s modelom LEGO Icons Pán prsteňov: Barad-dûr. Táto pôsobivá filmová stavebnica plná memorabílií prekypuje funkciami, ktoré si fanúšikovia okamžite zamilujú a obsahuje zlovestnú pevnosť s vežou so Sauronovým okom, ktorá sa týči vysoko nad Stredozemou. Súčasťou stavebnice je aj 10 minifigúrok vrátane Saurona, Sauronových úst, Gothmoga, Orka, Froda, Sama a Glocha.

Na prvom poschodí nájdete Glochov úkryt, vyhňu zbraní a väzenie so zdvíhacou klietkou Orka. Nad jedálňou na druhom poschodí je miestnosť s trónom, ktorý možno otvoriť a odhaliť tajnú mapu Stredozeme. Na štvrtom poschodí sa nachádza pracovňa Sauronových úst a na piatom poschodí vo veži je knižnica s otočným rebríkom. Čierna brána je automatizovaná a Sauronovo oko sa rozsvieti, vďaka čomu je tento model pútavým výstavným kúskom.

Objavte inšpiratívnu sériu kreatívnych stavebníc LEGO pre dospelých. Aplikácia LEGO Builder obsahuje digitálnu verziu pokynov na stavanie, ktoré sú pribalené k stavebnici.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..