Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Hrdozobec 76427

Stavebnica LEGO Harry Potter Hrdozobec na hrav vystavenie

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Hrdozobec
SKU 76427
Kusy 723
Séria LEGO Harry Potter
Cena LEGO 59,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Dovoľte deťom znovu prežiť očarujúce dobrodružstvá s Harrym Potterom a vytvoriť si hravý výstavný kúsok s týmto hračkárskym Hrdozobcom (76427), doteraz najväčším modelom milovaného hipogrifa z kociek LEGO. Táto stavebnica bude zábavným darčekom pre chlapcov, dievčatá a všetkých fanúšikov od 9 rokov a obsahuje polohovateľnú figúrku LEGO čarovného tvora, ako aj malú zostaviteľnú časť Hagridovho dvora s 2 tekvicami a figúrkou vtáčika na tvorivé príbehy či vystavenie. Nakloňte hlavu Hrdozobca, roztvorte mu krídla do lietajúcich póz a nastavte mu nohy na chôdzu, sedenie či do ikonického úklonu.

Doprajte deťom ešte lepší staviteľský zážitok vďaka aplikácii LEGO Builder, kde si môžu modely približovať, otáčať v 3D prostredí, ukladať si svoje stavebnice a sledovať postup stavania.

Táto zberateľská stavebnica zo série LEGO Harry Potter ponúka vášmu malému čarodejníkovi, čarodejnici alebo muklovi zábavnú tvorivú aktivitu, ktorú si užij sami alebo s priateľmiú. Tieto modely možno skombinovať s inými stavebnicami zo série LEGO Harry Potter (predávané samostatne) a znásobiť si tak herné možnosti.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..