Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Žltý pojazdný stavebný žeriav 60409

Stavebnica LEGO City pre milovnkov stavebnch vozidiel

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Žltý pojazdný stavebný žeriav
SKU 60409
Kusy 1116
Séria LEGO City
Cena LEGO 109,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Darujte deťom od 9 rokov, ktoré milujú štýlové stavebné vozidlá tento model Žltého pojazdného stavebného žeriavu (60409) zo série LEGO City. Tento pôsobivý model obsahuje množstvo realistických funkcií. Deti môžu sklopiť jeho oporné nohy, otočiť kabínu, predĺžiť a otočiť rameno o 360° a ovládať kladkostroj. Stačí pridať 4 minifigúrky robotníkov a pustiť sa do tvorivých hier na postavy a vymýšľania príbehov.

Tento model stavebného vozidla LEGO sa dodáva s podrobným tlačeným návodom a 3D návodom v aplikácii LEGO Builder – digitálnej príručke s intuitívnymi nástrojmi na otáčanie a približovanie, vďaka ktorým si môžu deti pri stavaní prezerať modely zo všetkých strán.

Stavebnice LEGO City poslúžia ako kreatívne darčeky pre deti a nájdete medzi nimi parádne vozidlá, realistické modely a zábavné postavy, ktoré inšpirujú k hrám bez obmedzení. Deti môžu skombinovať tento model žeriavu LEGO City s ostatnými modelmi zo série LEGO City (predávané samostatne) a rozšíriť si tak herné možnosti.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..