Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Zábavný park Robotický svet 60421

Model horskej drhy, ktor skutone funguje!

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Zábavný park Robotický svet
SKU 60421
Kusy 986
Séria LEGO City
Cena LEGO 97,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Deti, ktoré milujú videohry a zábavné parky si okamžite obľúbia tento plne funkčný model horskej dráhy. Dobrodružná hračka LEGO City Zábavný park Robotický svet (60421) je plná detailov, ktoré inšpirujú k hodinám nápaditých hier. Deti môžu poslaťvláčik s 3 vozňami naprieč futuristickým miestom z videohier, v ktorom nájdu arkádu s hernými konzolami, arénu na e-športy, bar s ľadovou triešťou a ďalšie miesta. Stavebnica obsahuje aj kĺbový robotický oblek a 8 minifigúrok na hru na postavy a vymýšľanie príbehov.

Táto kreatívna stavebnica sa dodáva s podrobným tlačeným návodom a 3D návodom v aplikácii LEGO Builder – digitálnej príručke s intuitívnymi nástrojmi na otáčanie a približovanie, vďaka ktorým si môžu deti pri stavaní prezerať modelyzo všetkých strán.

Hračky zo série LEGO City obsahujú parádne vozidlá, realistické modely a zábavné postavy, ktoré budú inšpiráciou na hry bez obmedzení. Deti môžu skombinovať tento model LEGO City s ostatnými modelmi zo série (predávané samostatne) a rozšíriť si tak herné možnosti.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..