Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Mona Lisa 31213

Pretvorte si umeleck dielo Leonarda da Vinciho v 3D

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Mona Lisa
SKU 31213
Kusy 1503
Séria LEGO Art
Vek 18+ vek
Cena LEGO 97,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Vytvorte si vlastné majstrovské dielo s touto stavebnicou LEGO Art Mona Lisa (31213). Milovníci umenia si môžu užiť pohlcujúci a radostný projekt, keď si sami alebo s priateľmi poskladajú odvážnu a jedinečnú verziu známej maľby Leonarda da Vinciho.

Táto nástenná maľba bude krásnym darčekom pre vás či ktoréhokoľvek dospelého milovníka umenia. Dodáva sa v modrejšom odtieni, ktorý pripomína skutočné farby použité da Vincim pred vyše 500 rokmi, predtým, než sa farba časom zmenila. Dieliky s potlačou slávnych očí Mony Lisy možno nahradiť prázdnymi dielikmi pre abstraktnejší vzhľad.

Tento obraz Mony Lisy v elegantnom zlatom ráme je určený na zavesenie na stenu. Odnímateľný rám možno použiť aj na iné maľby zo série LEGO Art. Táto stavebnica LEGO pre dospelých sa dodáva aj s brožúrkou s návodom na stavanie a po naskenovaní QR kódu si môžete vypočuť zvukovú nahrávku s fascinujúcim obsahom o nadčasovej príťažlivosti Mony Lisy.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..