Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Turnaj v chrámovom meste 71814

NINJAGO model hrakrskeho chrmu s 13 minifigrkami

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Turnaj v chrámovom meste
SKU 71814
Kusy 3489
Séria LEGO NINJAGO
Vek 14+ vek
Cena LEGO 249,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Chlapci a dievčatá od 14 rokov si môžu postaviť, vystaviť a hrať sa s touto dobrodružnou stavebnicou Turnaj v chrámovom meste (71814) podľa 2. série televízneho seriálu NINJAGO Dragons Rising. Táto veľkolepá a prepracovaná fantasy stavebnica pre deti je zároveň pôsobivým výstavným modelom a obsahuje množstvo interaktívnych prvkov a funkcií, ktoré deťom zaručia hodiny akčných hier.

Chrám NINJAGO postavený v skalnej stene obsahuje 4-stupňovú pagodu, most, vodný mlyn, ktorý môžu deti otočiť a presunúť tým 2 bojové plošiny a kováčske kladivo, ako aj padajúce skaly, ktoré sa aktivujú stlačením lampáša, skrytý úložný priestor a tajné dvere. Deti môžu chrám otočiť a jeho otvorená zadná strana poskytuje ďalšie herné možnosti a zábavné príbehy.

Táto zostaviteľná nindžovská hračka obsahuje 13 NINJAGO minifigúrok: Lloyda, Colea, Nyu, Zanea, Arin, Wyldfyreho, Lorda Rasa, Jordanu, Pána Palea, Kováča, Strážcu chrámu, Robyho a Bleckta. K dispozícii je tiež vzducholoď a polohovateľný drak s krídlami v štýle čepele.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..