Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Nezhov kruh ohnivého robota 80057

Hrakrsky robot LEGO Monkie Kid s dronom a 6 minifigrkami

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Nezhov kruh ohnivého robota
SKU 80057
Kusy 1163
Séria LEGO Monkie Kid
Cena LEGO 109,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Na fanúšikov robotov od 9 rokov už čakajú hrdinovia, dobrodružstvá a kopa zábavy so stavebnicou LEGO Monkie Kid Nezhov kruh ohnivého robota (80057). Model bude štýlovým darčekom a obsahuje pohyblivú akčnú figúrku robota s kolesami, otvárací kokpit a 6 vystreľovačov ohnivej energie, ako aj hračkársky dron s priestorom pre minifigúrku. Stavebnica obsahuje 6 minifigúrok: Monkie Kida, Mei, Monkey Kinga, Nezhu, Deväťhlavého démona a Stookého démona, ako aj bojové zbrane, štartovacie dieliky a fialový farebný kameň.

Deti čaká jednoduché a intuitívne staviteľské dobrodružstvo s aplikáciou LEGO Builder, v ktorej si môžu približovať a otáčať modely v 3D rozhraní, ukladať svoje stavebnice a sledovať svoj progres. Túto stavebnicu môžete skombinovať s ostatnými modelmi zo série (predávané samostatne) a rozšíriť si herné možnosti, čo ocenia s touto tvorivou hračkou deti aj dospelí.

Zberateľské stavebnice zo série LEGO Monkie Kid sú inšpirované klasickým románom Putovanie na západ a dospelí môžu vďaka nim spolu s deťmi prežívať legendárne dobrodružstvá Monkey Kinga v modernej a hravej podobe.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..