Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Jachta Emirates Team New Zealand AC75 42174

Zostaviten model pretekrskej lode ako darek pre dospelch

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Jachta Emirates Team New Zealand AC75
SKU 42174
Kusy 962
Séria LEGO UNKNOWN
Vek 18+ vek
Cena LEGO 124,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Ponorte sa do staviteľského projektu, ktorý je poctou k vašej láske k jachtingu a pustite sa do výzvy, ktorá vás zavedie do srdca historickej súťaže Pohár Ameriky. Predstavte si, ako sa stanete súčasťou tímu popri stavaní zložitých prvkov tejto prepracovanej Jachty Emirates Team New Zealand AC75 (42174) zo série LEGO Technic.

Postavte jachtu a pripevnite jej dve tenké plachty, čím vytvoríte autentický 3D tvar plachetnice. Otestujte pneumatickú funkciu na napumpovanie krídlových ramien – presne tak, ako by to spravil tím na skutočnej jachte. Pokochajte sa jej impozantnými fóliovými krídlami, ktoré tejto veľkej jachte dodajú stabilitu, vztlak a rýchlosť potrebnú na zdolanie pretekov na najvyššej úrovni. Vyskúšajte hlavné ovládacie prvky a výložník a potom preskúmajte otočný stožiar, ktorý je podopretý výstrojom.

Tento model lode je súčasťou kolekcie stavebníc pre dospelých LEGO fanúšikov bude je skvelým darčekom pre každého milovníka plachetníc.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..