Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO 10919 Batmanova jaskyňa

Nápaditá hra na postavy s Batmanom, Robinom a Jokerom

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Batmanova jaskyňa
SKU 10919
EAN 5702016618099
Kusy 33
Séria LEGO Batman
Cena LEGO 34,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

  • Superzábavná stavebnica LEGO® DUPLO® Batman™ Batmanova jaskyňa (10919) spája rozvoj zručností a akčné dobrodružstvá a je navrhnutá tak, aby vo vašom malom hrdinovi prebudila superschopnosti!
  • Batmanova jaskyňa predstavuje scénu pre napodobňovanie dobrodružstiev v rolách postáv Jokera, Batmana a Robina. Stavebnica obsahuje aj väznicu s otvárateľnou a zatvárateľnou bránou a štýlovo vyzerajúcim modelom Batmobilu – to všetko podnecuje k vymýšľaniu príbehov počas hrania.
  • Predškoláci môžu využiť svoju jemnú motoriku a schopnosti riešenia problémov na dolapenie Jokera a jeho vrátenie do väzenia. Ale pozor, na scéne je Jokerov vystreľovač slizu a Batmanov vysokorýchlostný Batmobil – stať sa môže čokoľvek!
  • V tejto vzrušujúcej hračke pre malé deti sú prvky navrhnuté tak, aby ich mohli aj drobné rúčky ľahko dvíhať a skladať. Stavebnica je ideálnou LEGO® začiatočníckou súpravou pre chlapcov a dievčatá od 2 rokov, ktorých bavia mechanické hračky.
  • Batmanova jaskyňa meria vyše 14 cm na výšku, 22 cm na šírku a 9 cm do hĺbky. Model Batmobilu meria vyše 12 cm na dĺžku. Pre ešte viac herných možností sa súprava dá ľahko kombinovať s ďalšími súpravami zo série LEGO® DUPLO®.
  • Nie sú potrebné žiadne batérie. Zábava pri praktických činnostiach sa začína ihneď. Prostredníctvom hry zacielenej na stimuláciu myslenia vašich najmenších prináša zlepšenie v oblasti ich vývoja.
  • Priložený jednoduchý návod uľahčuje rodičom a opatrovníkom zábavu pri stavaní spolu s ich batoľaťom.
  • Stavebnice zo série LEGO® DUPLO® Batman™ podporujú prostredníctvom superhrdinov, superzloduchov, štýlových doplnkových prvkov a úžasných vozidiel z filmov o Batmanovi pokroky vo vývoji u predškolákov a umožňujú ich rodičom prežiť s nimi vzácne chvíle.
  • Stavebnice LEGO® DUPLO® spĺňajú tie najvyššie normy v odvetví, vďaka čomu môžu deti so svojimi malými prštekmi dieliky ľahko dvíhať, skladať a oddeľovať. Robíme to tak už od roku 1969.
  • Dieliky a časti zo série LEGO® DUPLO® sa prísne testujú, aby smevás mohli uistiť, že každá jedna DUPLO stavebnica spĺňa najvyššie normy na svete v oblasti bezpečnosti a kvality.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..