Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

Dobrodružstvá s interaktívnym LEGO Luigi 71440

Stavebnica s postavikami z Nintendo na interaktvnu zbavu

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov Dobrodružstvá s interaktívnym LEGO Luigi
SKU 71440
Kusy 210
Séria LEGO Super Mario
Cena LEGO 49,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Užite si zábavné dobrodružstvá popri objavovaní záhrady s interaktívnym LEGO Luigim v tejto stavebnici LEGO Super Mario pre deti (71440). Táto úžasná Nintendo stavebnica pre chlapcov, dievčatá a všetkých hráčov od 6 rokov obsahuje interaktívnu figúrku LEGO Luigiho, ako aj Kameka, Pink Baby Yoshi a Booa. Cez Start Pipe sa premiestnite smerom ku cieľovej vlajke cez tri záhradné modely, ktoré aktivujú digitálne reakcie od LEGO Luigiho a zbierajte mince. Pozdravte Pink Baby Yoshiho a vezmite nejaké nástroje. Porazte Booa ukrytého na strome a „zjedzte“ ovocie. Dupnite na Mushroom Platform, zvrhnite Kameka a odleťte na Kamekovej metle.

V balení ako aj v aplikácii LEGO Super Mario nájdete návod na stavanie. Aplikácia vám zároveň ponúka parádne tipy na rôzne spôsoby stavania a hrania. Ide o bezpečnú platformu, na ktorej sa deti môžu deliť o výtvory.

Viac herných možností a tvorba jedinečných levelov vás čaká, ak skombinujete modely a postavy z tejto stavebnice s ostatnými stavebnicami z rozsiahlej série LEGO Super Mario.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..