Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Nabbit v Toadovom obchode – rozširujúci set 71429

Zberatesk hraka pre deti s postavami LEGO Super Mario

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Nabbit v Toadovom obchode – rozširujúci set
SKU 71429
Kusy 230
Séria LEGO Super Mario
Cena LEGO 19,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Navštívte Toadov obchod s týmto zberateľským rozširujúcim setom LEGO Super Mario (71429). Stavebnica poslúži ako zábavný nápad na darček na akúkoľvek príležitosť pre fanúšikov Super Maria od 7 rokov a obsahuje 2 postavičky Super Mario z kociek – figúrku Yellow Toada a hračkárskeho Nabbita – a navyše zostaviteľný obchod s rozličnými prvkami na hranie/jedenie a nákupný vozík, ktorý inšpiruje k tvorivej hre na postavy.

Pre interaktívnu hru pridajte figúrku LEGO Mario, LEGO Luigi alebo LEGO Peach zo štartovacieho setu LEGO Super Mario (71360, 71387 alebo 71403 – všetky sú predávané samostatne). S interaktívnou figúrkou môžu hráči vyskočiť na akčný prvok a pozdraviť Yellow Toada, získať digitálne potraviny, ako je zmrzlina, ovocie a sušienky z obchodu, a dupnúť na Nabbitovu tašku a získať rôzne digitálne predmety.

V sprievodnej aplikácii LEGO Super Mario nájdete návod na postavenie tejto stavebnice. Aplikácia vám zároveň ponúka inšpiráciu na rôzne spôsoby stavania a hrania. Ide o bezpečnú platformu, na ktorej sa deti môžu deliť o výtvory.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..