Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

Dobrodružstvá s interaktívnou LEGO Peach 71441

Fantastick princeznovsk hraka pre deti

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov Dobrodružstvá s interaktívnou LEGO Peach
SKU 71441
Kusy 208
Séria LEGO Super Mario
Cena LEGO 49,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Pridajte sa ku kultovej postavičke zo sveta Super Mario na pikniku, lietajte na obláčiku a zachráňte Yellow Toada so stavebnicou Dobrodružstvá s interaktívnou LEGO Peach pre deti (71441). Stavebnica bude fantastickým darčekom Nintendo pre dievčatá, chlapcov a hráčov od 6 rokov a obsahuje interaktívnu figúrku LEGO Peach, Lakitu, Yellow Toada a Lava Bubble. Cestujte od štartovacieho potrubia ku cieľovej vlajke, aktivujte digitálne reakcie z LEGO Peach a zbierajte mince. Pripravte si piknik, prečítajte si list, v ktorom sa píše, že Yellow Toad bol zajatý, zvrhnite Lakitu z oblaku a lietajte, prevracajte a slučkujte na obláčiku na ceste zachrániť Yellow Toada. Zostaviteľný hračkársky obláčik obsahuje aj rybársky prút, ktorým môže Lakitu dvihnúť piknikovú stoličku Yellow Toada.

Návod na stavanie nájdete v balení alebo v aplikácii LEGO Super Mario. Pre viac dobrodružstiev skombinujte modely a postavy v tejto stavebnici s inými stavebnicami z rozsiahlej série LEGO Super Mario.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..