Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Bowserov športiak – rozširujúci set 71431

Zberatesk hrakrsky LEGO Super Mario Bowserov portiak

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Bowserov športiak – rozširujúci set
SKU 71431
Kusy 458
Séria LEGO Super Mario
Cena LEGO 27,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Jazdite a hrajte sa na postavy s rozširujúcim setom Bowserov športiak (71431). Toto zberateľské hračkárske auto LEGO Super Mario pre deti od 8 rokov má veľa hravých funkcií vrátane páky, ktorá rozhýbe ozdobu kapoty alebo aktivuje iné triky. Stavebnica obsahuje aj Super Mario postavičku Bowsera z kociek s akčným prvkom.

Pre interaktívnu hru pridajte k modelu figúrku LEGO Maria, LEGO Luigiho alebo LEGO Peach zo štartovacieho setu LEGO Super Mario (71360, 71387 alebo 71403 – všetky sú predávané samostatne). Umiestnite jednu z týchto interaktívnych figúrok do sedadla vodiča a spustíte tým zvukové efekty trúbiaceho klaksónu, naštartovaného motora a škrípajúcich pneumatík a získate aj digitálne mince.

Táto stavebnica LEGO s Bowserom bude zábavným darčekom pre hráčov a dopĺňa ju aplikácia LEGO Super Mario. Stiahnite si túto appku, v ktorej nájdete návod, kreatívne herné nápady a bezpečné fórum, kde sa deti môžu podeliť o svoje výtvory s ostatnými fanúšikmi.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..