Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Bitka s Royom na hrade Peach 71435

Akn model hradu princeznej pre deti

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Bitka s Royom na hrade Peach
SKU 71435
Kusy 738
Séria LEGO Super Mario
Cena LEGO 64,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Dovoľte deťom objavovať, bojovať, hrať sa na postavy a ešte oveľa viac na ikonickej lokalite Super Mario so stavebnicou LEGO Super Mario Bitka s Royom na hrade Peach (71435). Táto stavebnica s Nintendo postavičkami bude skvelým darčekom pre dievčatá, chlapcov a všetkých hráčov od 7 rokov a obsahuje model hradu princeznej z kociek LEGO, ktorý je pripravený na dobrodružstvá. Hrad obsahuje ľahko prestaviteľné múry, ktoré sa zrútia pri obliehaní, vežu, katapult, rotujúci trón a fontánu v záhrade. K dispozícii sú tiež 3 figúrky LEGO Super Mario: Roy (prvýkrát v stavebnici LEGO Super Mario), Chain Chomp a Toad.

Pridajte figúrku LEGO Mario, LEGO Luigi alebo LEGO Peach (nie sú súčasťou balenia) a užite si interaktívnu hru. Pomôžte im poraziť Roya a prevziať kontrolu nad jeho Chain Chompom, nájsť skryté akčné prvky a odomknúť digitálne reakcie, ako je napríklad klavírna hudba.

V balení a v aplikácii LEGO Super Mario, ktorá je okrem iného plná kreatívnych herných nápadov, nájdete návod na stavanie.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..