Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Alan Grant’s Missions 5007899

Pardna kniha aktivt pre deti, ktor zbouj dinosaury!

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Alan Grant’s Missions
SKU 5007899
Séria LEGO Jurassic World
Cena LEGO 8,99 €

Popis produktu

Malí fanúšikovia filmu Jurský svet: Nadvláda môžu bližšie spoznať svoje obľúbené postavy a dinosaurích kamarátov v knihe Alan Grant’s Missions. Táto 32-stranová kniha aktivít je plná zábavných nápadov, komiksov, hádaniek a maľovaniek. Nechýba v nej ani zostaviteľná minifigúrka LEGO Dr. Alana Granta. Skvelý darček na narodeniny, Vianoce či len tak pre deti, ktoré bavia dinosaury.

  • LEGO Jurassic World Alan Grant’s Missions – Táto 32-stranová kniha aktivít v mäkkej väzbe obsahuje postavy z filmu Jurský svet: Nadvláda, zábavné fakty o dinosauroch, komiksy, hádanky, labyrinty, osemsmerovky a ešte viac
  • Nechýba minifigúrka LEGO Dr. Alana Granta s doplnkami – Varovanie: obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia. Nevhodné pre deti do 3 rokov
  • Skvelý darček pre malých milovníkov dinosaurov – Kniha meria vyše 28 cm na dĺžku a 20 cm na šírku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..