Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Oslava narodenín Prasiatka 21281

Stavajte, hrajte sa a oslavujte s ikonickmi figrkami z Minecraftu

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Oslava narodenín Prasiatka
SKU 21281
Kusy 351
Séria LEGO Minecraft
Cena LEGO 19,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Ak hľadáte narodeninový či len tak darček z Minecraftu, táto stavebnica je určená pre vás! Stavebnica LEGO Minecraft Oslava narodenín Prasiatka (21281) je plná figúrok a zábavy z Minecraftu a nájdete v nej aj tortu, ktorú si môžete spoločne vychutnať!

Tento párty darček je plný modelov a mobov z LEGO Minecraftu. Je tu figúrka Creepera s pohyblivými nohami a hlavou a otváracou priehradkou na vrchu hlavy, v ktorej sa ukrýva pušný prach (vo forme malého sivého prvku); malé zombie s pohyblivou hlavou, rukami a nohami; malá líška s pohyblivou hlavou, nohami a chvostom; mačiatko s pohyblivou hlavou, nohami a chvostom; malá lama s pohyblivými nohami; prasiatko s pohyblivou hlavou; a torta, ktorú môžete rozdeliť na 3 kúsky. Ešte viac tvorivejzábavy čaká deti s aplikáciou LEGO Builder, kde si môžu približovať a otáčať modely v 3D pomocou svojho zariadenia.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..