Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Drak z Enderu a loď z Endu 21264

Stavebnica s Drakom z Enderu, loou a figrkami LEGO Minecraft

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Drak z Enderu a loď z Endu
SKU 21264
Kusy 657
Séria LEGO Minecraft
Cena LEGO 79,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Stavebnica Drak z Enderu a loď z Endu (21264) je hračkou plnou obľúbených postavičiek zo sveta Minecraft, akcie s drakmi a dobrodružstiev na palube lode. Model bude ideálnym darčekom s drakom z Minecraftu pre deti od 8 rokov, ktoré majú rady stavebnice pre objaviteľov.

Hráči vstúpia do nebezpečného biómu v Ende, kde musia bojovať s Drakom z Enderu. Všetky končatiny tohto plne kĺbového modelu z Minecraftu sú pohyblivé a nastaviteľné. Loď z Endu má vybavený interiér, do ktorého vstúpite cez zdvíhaciu strechu alebo bočné časti, ktoré možno otvoriť. Dračiu hlavu na prove lode možno odpojiť a nosiť ju ako prilbu. Vo vnútri lode deti nájdu stojan na varenie piva s elixírmi zdravia. Medzi postavičky z Minecraftu patrí Prieskumník Enderu s krovkami a ohňostrojovou raketou, Rytier z Enderu, Shulker a Enderman. Medzi doplnky patrí aj cenené dračie vajce. Viac digitálnej zábavy si stavitelia užijú v intuitívnej aplikácii LEGO Builder, kde si môžu približovať a otáčať modely v 3D a sledovať svoj pokrok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..