Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Svetločervená sada naberačov na kocky 5007289

Perfektn spsob na upratanie LEGO kociek

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Svetločervená sada naberačov na kocky
SKU 5007289
EAN 5711938035181
Séria LEGO Rôzne
Cena LEGO 17,99 €

Popis produktu

Spríjemnite si upratovanie LEGO kociek a dielikov s touto sadou LEGO naberačov na kocky. Pozostáva z 2 naberačov rôznych veľkostí (modrý je veľký, svetločervený je menší), aby ste mohli LEGO kocky pozbierať šikovnejšie. Naberače vám ušetria množstvo času – tento proces je až o 40% rýchlejší, než keby ste kocky zbierali ručne! V sade nechýba ani oddeľovač kociek LEGO, ktorý uľahčuje oddeľovanie kociek, prvkov a dielikov pred ich odložením.

  • Rýchly spôsob, ako upratať LEGO kocky – Sada LEGO naberačov na kocky umožňuje deťom od 3 rokov aj dospelým upratať LEGO kocky až o 40 % rýchlejšie, než keby kocky zbierali ručne
  • Oddeľovač kociek LEGO – V sade nechýba ani oddeľovač kociek LEGO, ktorý uľahčuje oddeľovanie kociek, prvkov a dielikov pred ich odložením
  • 2 naberače v 1 sade – Veľká naberačka meria vyše 13 cm na výšku a malá naberačka meria vyše 8 cm na výšku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..