Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Drevená polička na knihy – tmavý dub 5007108

Zbavn a praktick lon rieenie pre fanikov LEGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Drevená polička na knihy – tmavý dub
SKU 5007108
Séria LEGO Rôzne
Cena LEGO 149,99 €

Popis produktu

Táto univerzálna polička je dokonalým miestom na odkladanie detských knižiek, hračiek a drobností. Toto odolné úložné riešenie vyrobené z duba s osvedčením FSC, ktoré pripomína nadrozmernú kocku LEGO s 1 x 6 výstupkami, je k dispozícii aj s povrchovou úpravou z tmavého duba (k dispozícii je aj verzia zo svetlého duba s mydlovou povrchovou úpravou. Či už si ju umiestníte na stenu, alebo položíte na stolík, drevená polička na knihy LEGO vám pomôže zachovať si organizovanosť zábavnou formou.

  • Úložné riešenie pre fanúšikov stavebníc LEGO – zábavný a praktický úložný priestor so vzhľadom nadrozmernej kocky LEGO s 1 x 6 výstupkami. Dosť veľký na to, aby sa doň zmestili knihy, hračky, rôzne drobnosti a mnoho ďalšieho
  • Robustná konštrukcia – vyrobené z odolného tmavého duba s osvedčením FSC. K dispozícii aj vo verzii z tmavého duba s mydlovou povrchovou úpravou (5007107)
  • Udržujte poriadok zábavnou formou – táto polička meria vyše 11 cm na výšku, 47 cm na šírku a 7 cm do hĺbky a predstavuje bezpečné úložné riešenie, ktoré môžete umiestniť na stenu alebo položiť na stolík

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..