Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Build and Stick 5007371

Stavaj. Nalep. Hraj sa. A potom znova!

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Build and Stick
SKU 5007371
Séria LEGO Creator 3-in-1
Cena LEGO 17,99 €

Popis produktu

Autíčka, nálepky aj aktivity – v tejto knižke to všetko nájdete! Deti majú možnosť užiť si zábavné stavanie 3 štýlových autíčok z kociek LEGO. Potom je čas v sebe objaviť tvorivú stránku a autíčka si vyzdobiť opakovane použiteľnými nálepkami. Autá možno prestavať viac ako 10 rôznymi spôsobmi, takže deti si môžu nové dizajny vymýšľať znova a znova. Okrem kociek získajú deti aj 48-stranovú knižku plnú aktivít s autíčkami, maľovaniek a zábavných úloh s nálepkami.

  • Dobrodružné stavanie a olepovanie modelov LEGO – Deti si môžu postaviť rôzne autíčka z 50 dielikov LEGO a potom si ich vyzdobiť pomocou opakovane použiteľných nálepiek, prípadne plniť výzvy z knižky
  • Darček pre fanúšikov pretekárskych áut – Stavebnicu možno podarovať ako darček deťom, ktoré zbožňujú autíčka, stavanie a tvorivé aktivity
  • Rozmery – Meria vyše 26 cm na dĺžku a 21 cm na šírku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..