Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Moderný dom 31153

Deti si pomocou tejto stavebnice LEGO mu postavi 3 rzne domy

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Moderný dom
SKU 31153
Kusy 939
Séria LEGO Creator 3-in-1
Cena LEGO 97,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Chlapci a dievčatá od 9 rokov si môžu s touto zábavnou stavebnicou Moderný dom (31153) postaviť 3 rôzne LEGO domy. Luxusný 2-poschodový plážový dom s 2 palmami má vnútri kuchyňu, obývačku, študovňu, spálňu, sprchovací kút, balkón a moderný nábytok vrátane kresla a lustra. K dispozícii je aj bazén pre deti, v ktorom si môžu zahrať zábavné príbehy.

Táto stavebnica LEGO predstaví deťom svet napínavých herných možností s 3 rôznymi modelmi domov, ktoré si môžu postaviť z rovnakého balenia kociek. Deti si môžu postaviť moderný dom, prestavať ho na štýlovú 3-poschodovú mestskú budovu s vírivkou a terasou na streche, alebo ho premeniť na lesnú chatku.

Moderný dom a 3-poschodová mestská budova poskytujú vstup dovnútra zozadu a chatka má zasa otváraciu strechu. Stavebnica domu obsahuje 2 minifigúrky a LEGO fanúšikovia im môžu vymeniť oblečenie. Každý z 3 modelov možno vytvoriť pomocou aplikácie LEGO Builder a užiť si tak zábavný digitálny zážitok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..